Oportunităţi de afaceri

Având o suprafaţă totală de 90 ha, Zona Liberă Curtici-Arad pune la dispoziţia viitorilor săi investitori, prin licitaţii publice organizate periodic, terenuri libere pentru dezvoltarea oricărui tip de proiect investiţional.

Terenurile pot fi date in concesiune pe o perioada de 49 de ani cu posibilitate de prelungire,  sau pot fi închiriate pe perioade intre 1 lună si 5 ani, de asemenea, cu posibilitate de prelungire.

În urma numeroaselor solicitări pentru spaţii şi hale de depozitare, R.A. Administraţia Zonei Libere Curtici Arad a proiectat şi construit un depozit metalic în suprafaţă de 318 mp precum şi o platformă pavată în suprafaţă de 947 mp, ambele obiective fiind destinate închirierii. Atât hala de depozitare cât şi platforma pavată asigură condiţii optime de depozitare şi se pretează depozitării majorităţii categoriilor de bunuri şi mărfuri.

În plus Administraţia Zonei Libere Curtici Arad dispune de birouri modulare de dimensiuni medii, construite chiar la intrarea în Zona Liberă, pe care le oferă spre închiriere agenţilor economici interesaţi.

Terenul Zonei Libere se afla in imediata apropiere a cailor de acces rutiere, feroviare şi aeriene şi este dotat cu toate utilităţile necesare bunei desfăşurări a tuturor tipurilor de activităţi: apă potabilă, canalizare, energie electrică, iluminat, servicii de telecomunicaţii şi internet etc.

Tarifele practicate de Zona Libera Curtici-Arad, atât pentru concesionare cât şi pentru închiriere, sunt stabilite prin decizia Consiliului de Administraţie al RA. Administraţia Zonei Libere pe baza mai multor factori astfel încât să ofere viitorilor investitori posibilitatea demarării unei afaceri în condiţii avantajoase.