alt
ANUNȚ - Selecție în vederea ocupării unui post de șef serviciu contabilitate pe perioadă nedeterminată.

 Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Curtici-Arad, cu sediul în Arad, str.Iulian Grozescu, nr.5, în conformitate cu legislația muncii, organizează selecție în vederea ocupării unui post de șef serviciu contabilitate pe perioadă nedeterminată.

    Condiții generale:

see more

alt
ANUNȚ PRELUNGIRE PERIOADĂ SELECȚIE OCUPARE POST CASIER

Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Curtici-Arad, cu sediul în Arad, str.Iulian Grozescu, nr.5, în conformitate cu legislația muncii, organizează selecție în vederea ocupării unui post de casier pe perioadă determinată din data de 01.08.2022 până la data de 31.12.2022, cu posibilitate de prelungire.

    Condiții generale:

see more

alt
Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Curtici-Arad organizează selecție în vederea ocupării unui post de casier pe perioadă determinată din data de 04.07.2022 până la data de 31.12.2022, cu posibilitate de prelungire.

Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Curtici-Arad, cu sediul în Arad, str.Iulian Grozescu, nr.5, în conformitate cu legislația muncii, organizează selecție în vederea ocupării unui post de casier pe perioadă determinată din data de 04.07.2022 până la data de 31.12.2022, cu posibilitate de prelungire.

Condiții generale:

see more